Στην πόλη του!

barlos vougioukas

barlos-vougioukas

Παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Μπάρλος, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με το achaiasports.gr, ο 35χρονος φόργουορντ επιστρέφει στην πόλη όπου ανδρώθηκε μπασκετικά και στην ομάδα που τον ανέδειξε, καθώς με τη φανέλα του Απόλλωνα αγωνίστηκε από το 1998 μέχρι και το 2005.

Έτσι γίνεται άμεσα πράξη η επιθυμία του Νίκου Βετούλα για ενίσχυση της ομάδας, όπως δήλωσε μετά την ήττα από την Κηφισιά, και θα έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία από τα σαλόνια της Α1, ικανό να προσφέρει σημαντικές λύσεις.

Ο Μπάρλος είχε δεχτεί πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”, ωστόσο, δεν την δέχτηκε με την προοπτική να αγωνιστεί στον Πανιώνιο. Τελικά, το φλερτ με τους Νεοσμυρνιώτες δεν κατέληξε σε “γάμο” και ο Μπάρλος θα αγωνίζεται για την υπόλοιπη σεζόν στην Πάτρα με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Τη Δευτέρα αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενώ υπολογίζεται να είναι στη διάθεση του Νίκου Βετούλα για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…