Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ρυθμός και ριμπάουντ”

“Ρυθμός και ριμπάουντ”

koutalianos nerantzakis kolossos

koutalianos-nerantzakis-kolossos

Ο Κολοσσός ήταν εξαιρετικός την περασμένη εβδομάδα ενάντια στην Ελευσίνα και θέλει να “κουβαλήσει” το μομέντουμ και στην Πάτρα όπου τίθεται αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο τεχνικός των Ροδιτών, Μιχάλης Κουταλιανός, ξεχώρισε τα αμυντικά ριμπάουντ και τον έλεγχο του ρυθμού ως καταλυτικά στοιχεία για την έκβαση της αναμέτρησης και σημείωσε την ποιοτική περιφέρεια των Πατρινών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σημασία του αγώνα: “Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ξεχωριστής σημασίας. Εμείς, όπως πάντα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, ώστε να πάρουμε τη νίκη”.

Για το “κλειδί” της αναμέτρησης: “Σίγουρα θα είναι τα αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και ο ρυθμός. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον Απόλλωνα να κάνει το γρήγορο παιχνίδι που του αρέσει”.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: “Η καλή περιφερειακή γραμμή με τους Αμερικανούς, αλλά και οι δύο πολύ καλοί Έλληνες γκαρντ, οι Μπατής και Αργυρόπουλος“.

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα: “Όπως είπαμε στον έλεγχο του ρυθμού, αλλά οπωσδήποτε θα χρειαστούμε υπομονή και συγκέντρωση για 40 λεπτά”.

Ο Τέιλορ Σμιθ, με τη σειρά του, πρόσθεσε:  “Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί τώρα είμαστε στο 2-2 και έτσι θέλουμε τη νίκη ενόψει του εντός έδρας ματς την επόμενη αγωνιστική. Θα πρέπει να παίρνουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε καλή άμυνα, ώστε να μην επιτρέψουμε τα εύκολα σουτ.

Ο Απόλλων είναι μία αθλητική ομάδα. Η αρχική τους πεντάδα δεν διαθέτει τον πολύ ψηλό παίκτη και έτσι βασίζεται πολύ στην ταχύτητα. Εμείς θα στηριχθούμε στους καλούς γκαρντ που έχουμε, καθώς πασάρουν καλά και ξέρουν να σκοράρουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…