Κεντρική Ασίστ Basketbase Ρεκόρ καριέρας και 5άδα

Ρεκόρ καριέρας και 5άδα

matalon trikala

matalon-trikala

petridis-giorgosΑναγεννημένος δείχνει από πέρυσι -παίζοντας στα Τρίκαλα– ο Μάριος Ματαλόν, που συνέχισε και κόντρα στον Παναθηναϊκό τις πολύ καλές εμφανίσεις του. Με τις επτά ασίστ που μοίρασε χθες, σημείωσε ρεκόρ καριέρας στην Α1, με προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του τις έξι σε δύο παιχνίδια της περσινής σεζόν (Τρίκαλα – Κολοσσός 77-70 και Τρίκαλα – ΚΑΟΔ 103-108).

Με αυτές τις επτά ασίστ, ανέβηκε στην θέση της σχετικής λίστας της ιστορίας των Τρικάλων στην Α1, φτάνοντας τις 61 και προσπέρασε τον Γιώργο Αποστολίδη (57) και τον Μάικλ Πορίνι (58). Ο Ματαλόν εξάλλου, “έπιασε” τους Αποστολίδη, Πέτροβιτς, Γιαννακίδη και Γιούιν στις 26 συμμετοχές πρωταθλήματος με τη Θεσσαλική ομάδα, στην 5η θέση της σχετικής λίστας.

Αξιοσημείωτα στοιχεία προέκυψαν και για τον Χρήστο Δεληγιάννη, που συμπλήρωσε τα 50 επιθετικά ριμπάουντ καριέρας στη “μεγάληκατηγορία, “έπιασε” τον Κρις Μάσι στην 6η θέση των ριμπάουντερ των Τρικάλων στο πρωτάθλημα (με 76)μ ενώ έφτασε τον Αμερικανό και στην θέση των εύστοχων διπόντων (με 56).

Όσο για τον Κώστα Φλεβαράκη, το χθεσινό παιχνίδι ήταν το 30ο του στον πάγκο των Τρικάλων (11 νίκες – 19 ήττες) και το 180ο του, στους πάγκους της Α1 (74 νίκες – 106 ήττες).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…