Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Πρώτο μέλημα η παραμονή”

“Πρώτο μέλημα η παραμονή”

xrisikopoulos kaod

xrisikopoulos-kaod

Ο ΚΑΟΔ με επιβλητική εμφάνιση στην τελευταία περίοδο έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου, κατακτώντας το δεύτερο ροζ φύλλο στο πρωτάθλημα, για φέτος, παίρνοντας παράλληλα βαθμολογική αλλά και ψυχολογική “ανάσα”.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων για την ομάδα του καθώς ολοκλήρωσε το ματς με 11 πόντους (4/6 διπ.-1/1 τρ.), 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα στα 20:48 που πάτησε παρκέ. Ο 22χρονος φόργουορντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα, τους στόχους του ΚΑΟΔ φέτος αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Λίνο, ουσιαστικά η απόδοσή σας στο τελευταίο δεκάλεπτο σας οδήγησε στη νίκη. Τι αλλάξατε; Έπαιξε ρόλο η έδρα; Έμεινε ο Πανιώνιος από δυνάμεις;

“Η αλήθεια είναι, ότι ο Πανιώνιος ακόμη ψάχνεται. Ουσιαστικά γι’ αυτόν, ήταν ένας ματς προετοιμασίας και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό και πήραμε τη νίκη, έστω και δύσκολα. Πάντως, θεωρώ ότι έχει καλό ρόστερ ο Πανιώνιος και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί δυνατός”.

Θεωρείς ότι το πρωτάθλημα εφέτος είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

“Πιστεύω πως είναι πιο ανταγωνιστικό. Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο αλλά και τον ΠΑΟΚ με την Κηφισιά που παρουσιάζουν μία σταθερή πορεία, νομίζω ότι όλες οι άλλες ομάδες, μπορούν να τους νικήσουν όλους και να χάσουν από όλους”.

Πιστεύεις ότι ο ΚΑΟΔ θα μπει στα πλέι οφ;

“Δεν ξέρω, ακόμη είναι πολύ νωρίς. Το ξεκίνημά μας δεν είναι ιδανικό. Είμαστε μία νέα ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας“.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είσαι κι εσύ της άποψης, ότι θα βγείτε πιο δυνατοί από αυτό το παιχνίδι;

“Σίγουρα μέσα από τέτοια παιχνίδια, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Είναι μία καλή προπόνηση για μας και θα τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας, θα δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…