Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Προσοχή στους αιφνιδιασμούς”

“Προσοχή στους αιφνιδιασμούς”

markopoulos pagkos

markopoulos-pagkos

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ (12/11, 19:00) για την 5η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Γιούροκαπ και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην ποιότητα της μαυροβούνιας ομάδας και υπογράμμισε πως οι παίκτες του πρέπει να ανακόψουν τους αιφνιδιασμούς των αντιπάλων τους και να μπλοκάρουν τους ψηλούς τους:

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα με πλήρες ρόστερ αποτελούμενο από παίκτες που έχουν παίξει για πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω πως η Μπουντούτσνοστ είναι καλύτερη από πέρυσι καθώς φέτος στα γκαρντ δεν υπάρχει μόνο ο Καπίν αλλά έχουν προστεθεί ο Κουκ και ο Ρέινολντς.

Η Μπουντούτσνοστ αποτελεί την ομάδα με τους περισσότερους πόντους ύστερα από αιφνιδιασμό σε ολόκληρη τη διοργάνωση. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε και να παλέψουμε, για να σταματήσουμε τους ψηλούς τους. Η κούραση αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα για εμάς αλλά είναι κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις”.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κακαρούδης, υποστήριξε: “Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι ενάντια σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Η Μπουντούτσνοστ είναι μια ομάδα με παίκτες που μπορούν να “σταθούν” και στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό από τη στιγμή που παίζουμε και στην έδρα μας , ώστε να κερδίσουμε. Δίνουμε έμφαση στην άμυνα και μέσω αυτής βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση. Ο τομέας των ριμπάουντ είναι “κλειδί” σε όλα τα παιχνίδια και απαιτεί μεγάλη θέληση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…