Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Προσοχή στον ΜακΚάλεμπ”

“Προσοχή στον ΜακΚάλεμπ”

pappas

pappas

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (28/11, 21:00) τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα και θέλει τη νίκη, η οποία θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο Euroleague Greece, εστίασε την προσοχή του στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της γερμανικής ομάδας, Μπο ΜακΚάλεμπ, ο οποίος, όμως, δεν είναι και η μοναδική απειλή για το “τριφύλλι”.

“Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο. Η ποιότητά του είναι δεδομένη. Μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα μέσα στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και τώρα θα κάνουμε καλό σκάουτινγκ. Έχουμε παιδιά που μπορούν να παίξουν άμυνα πάνω του. Θεωρώ ότι η αντιμετώπιση και ο περιορισμός του θα είναι “κλειδί” για τη νίκη.

Βέβαια δεν είναι η μοναδική απειλή για εμάς. Η Μπάγερν διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Μην ξεχνάμε τον Τζέντοβιτς, τον Σαβάνοβιτς και τον Μπράιαντ. Όλοι θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Ο ΜακΚάλεμπ όμως θα θέλει να δείξει κάτι παραπάνω μέσα στο παιχνίδι, επειδή είναι νέος στην ομάδα. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί είναι μεγάλος κίνδυνος.

Στο πρώτο ματς είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό αυτή τη φορά. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει από το πρώτο λεπτό, θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Μπάγερν είναι καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι μας κέρδισε στο Μόναχο. Ξέρουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε τη νίκη. Μέσα στο ΟΑΚΑ δεν πρέπει να χάνουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…