Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Προσοχή σε Τζέιμς – Τσάμη”

“Προσοχή σε Τζέιμς – Τσάμη”

vetoulas1

vetoulas1

Ο Απόλλωνας μετά τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη, με Άρη, και Κηφισιά επιστρέφει στην Περιβόλα όπου φιλοξενεί τον Κολοσσό με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, στάθηκε στο περιφερειακό δίδυμο των Τσάμη και Τζέιμς που πρέπει να περιορίσει η ομάδα του, η οποία πρέπει επιπλέον να παρουσιάσει καλή κυκλοφορία στην επίθεση και ταχύτητα στον αμυντικό τομέα:

“Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε στον τελευταίο αγώνα της ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πρέπει να είμαστε ομαδικοί και με καλή κυκλοφορία στην επίθεση. Στο αμυντικό κομμάτι χρειαζόμαστε ταχύτητα. Ο Κολοσσός έχει έναν πολύ καλό παίκτη, τον Τζέϊμς, και στηρίζεται πάνω του. Όμως δεν είναι ο μόνος. Μαζί με τον Τσάμη είναι δύο γκαρντ στους οποίους πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή.

Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στη διάρκεια και αυτής της εβδομάδας, αναφέρομαι κυρίως στους τραυματισμούς παικτών μας, ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Γιάννης Μολφέτας, δήλωσε: “Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας γιατί προερχόμαστε από δύο ήττες και έχει μεγάλη σημασία για την μετέπειτα πορεία μας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Ο Κολοσσός έχει πολύ καλούς γκαρντ, τον Τζέιμς και τον Τσάμη, τους οποίους θα πρέπει να περιορίσουμε.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως πάντα. Δεν πρέπει να κάνουμε πολλά λάθη και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…