Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Περιμένουμε μεγάλο παιχνίδι”

“Περιμένουμε μεγάλο παιχνίδι”

pasqual osfp barcelona

pasqual-osfp-barcelona

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ό,τι κάθε λάθος θα τιμωρείται από τους πράσινους για αυτό και πρέπει να διαβάσουν καλά τον αγώνα. Παράλληλα, εξήρε έναν-έναν τους παίκτες του Παναθηναϊκου υπογραμμίζοντας ότι κάθε κακή επίθεση μπορούν να την μετατρέψουν σε καλή, ενώ ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ:
“Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ευρωλίγκα. Η παρουσία του κόσμου θα είναι πολύ σημαντική ακόμα και σ’ αυτή την φάση, των ομίλων και ειδικά μετά τον θρίαμβο μέσα στην Κωνσταντινούπολη (σ.σ. απέναντι στην Φενέρμπαχτσε). Πρόκειται για μια νέα πρόκληση απέναντι σε έναν αντίπαλου του πιο υψηλού επιπέδου.

Ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει με μεγάλες διαφορές και βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Θα τιμωρήσουν κάθε λάθος μας και αυτό θα τους δώσει αυτοπεποίθηση. Πρέπει να υπολογίσουμε και μερικά σημαντικά κομμάτια στην τακτική. Ο Διαμαντίδης είναι στο υψηλότερο επίπεδο της δημιουργίας. Η ταχύτητά του στο επιθετικό τρανσίσιον θα είναι σημαντική, ειδικά στο ξεκίνημα του ματς. Πρέπει να διαβάσουμε το ματς.

Οι Σλότερ και Μπλουμς κρατούν την μπάλα στα χέρια τους. Οι Παππάς και Γιάνκοβιτς είναι παραγωγικοί. Ο Διαμαντίδης έχει κοντά στις οκτώ ασίστ κατά μέσο όρο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπορούν να μετατρέψουν μια κακή επίθεση σε καλή“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας: “Για μας είναι σημαντικό το να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας. Το να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων με 5-0 θα μας δώσει ένα άνετο προβάδισμα στην προσπάθειά μας να καταλάβουμε την πρώτη θέση. Η νίκη δεν σημαίνει τίποτα, αλλά θα κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και έχει παίκτες που κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…