Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπ – Πρίντεζης στο Store (vid)

Παπ – Πρίντεζης στο Store (vid)

osfp store papapetrou printezis

osfp store-papapetrou-printezis

Τρία χρόνια ζωής συμπλήρωσε το Official Olympiakos BC Store και στην εκδήλωση για τον εορτασμό τους έδωσαν το παρόν οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι δεν αρνήθηκαν να μοιράσουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο χώρο.

Οι δύο παίκτες έγραψαν και τη δική του ευχή για το κατάστημα στον τοίχο των επιτυχιών, με τον Πρίντεζη να γράφει: “Εύχομαι καλές δουλειές, επιτυχίες, μοντέρνα πράγματα και όλα τα τμήματα υγεία και χαρές” ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη σειρά του “Χρόνια πολλά!! 3 Χρόνια και πολλά ακόμα μπροστά!”.

Αφού φωτογραφήθηκαν, Πρίντεζης και Παπαπέτρου παραχώρησαν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον πρώτο να τονίζει: “ Είναι μία μπουτίκ που γενικότερα έχει δείξει ότι την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Είναι πολύ καλή ιδέα, που είναι μόνο μπασκετική μπουτίκ οπότε, προσελκύει κόσμο μπασκετικό και μετά τους αγώνες και καθημερινές. Αυτό που μαθαίνω από τα παιδιά είναι ότι έρχονται πάρα πολλοί βλέπουν τα καινούρια πράγματα που έχουν βγει και άμα και εμείς σαν ομάδα καταφέρουμε και την βοηθήσουμε με τις επιτυχίες μας σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο”.

Σχετικά με την κατάστασή του, σχολίασε: “Μέχρι στιγμής πηγαίνει αρκετά καλά, έχω ξεκινήσει τρέξιμο καλώς εχόντων των πραγμάτων θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα κανονικά”.

Από την πλευρά του, ο Παπαπέτρου πρόσθεσε: “Είναι πολύ σημαντικό που έχει μόνο μπασκετικά προϊόντα και αφορά το μπασκετικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Προσελκύει σίγουρα τους μπασκετικούς φιλάθλους είναι και κοντά στο γήπεδο και όπως είπε ο Γιώργος πιστεύω πως οι περισσότερες επιτυχίες ανάλογες με αυτές που είχε στο παρελθόν και θα έχει και στο μέλλον ο Ολυμπιακός θα προσελκύσουν και περισσότερο κόσμο.

Για την πορεία της αποθεραπείας του, είπε: “είμαι σε πολύ καλό σημείο έχει πάει η αποθεραπεία μου πολύ καλά μέχρι τώρα έχω ξεκινήσει και εγώ τρέξιμο σε πιο χαλαρό βαθμό. Δεν πονάω και αυτό είναι καλό οπότε συνεχίζω σιγά-σιγά να βάζω παραπάνω πράγματα στην προπόνησή μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…