Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Παίξαμε καλή άμυνα”

“Παίξαμε καλή άμυνα”

sfairopoulos

sfairopoulos

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έμεινε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε αμυντική στόχευση και κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό.

Βέβαια, θορυβήθηκε από τα τελευταία λεπτά, στα οποία ο Αστέρας επέστρεψε στο ματς και τόνισε ότι αποτελεί κομμάτι που πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστερα, ελπίζοντας να μπορέσει ο Ολυμπιακός να το ανταποδώσει στη ρεβάνς.

Αναλυτικά δήλωσε:
“Πρώτα από όλα και πριν πω το οτιδήποτε για το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα και τον κόσμο του Ερυθρό Αστέρα για την υποδοχή και αυτή την φοβερή ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ να ανταποδώσουμε αυτή τη φοβερή φιλοξενία.

Τώρα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και είχαμε αμυντική στόχευση, νομίζω τα πήγαμε καλά, αλλά είχαμε πάλι κάποια νεκρά διαστήματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα ρυθμού και είχαμε σχεδιάσει από πριν να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, το πετύχαμε, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια λάθη, ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε και αυτό είναι ένα σημείο το οποίο πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε”.

Ο Ντάνστον, από την πλευρά του, πρόσθεσε: “Ήταν σημαντική νίκη γιατί παίζαμε στο πιο δύσκολο γήπεδο της Ευρώπης, η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε. Προχωράμε…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …