Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Παπαδόπουλος στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο Παπαδόπουλος στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

papadopoulos akmi2

papadopoulos-akmi2

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι το κορυφαίο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Και το απέδειξε για ακόμη μία φορά, με το σεμινάριο που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής (31/10). Στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ βρέθηκε, λοιπόν, ο -κορυφαίος εν Ελλάδι προπονητής στις “μικρές ηλικίες”- Κώστας Παπαδόπουλος. Ένα “δικό μας” παιδί, το οποίο έχουμε τη χαρά να αποκαλούμε φίλο. Είναι άλλωστε κομμάτι της επιτυχίας του eBasket.gr, κι ο ίδιος.

Ο προπονητής των Εφήβων του Παναθηναϊκού ήταν ο ομιλητής στο σεμινάριο, που διοργανώθηκε για τους σπουδαστές στα τμήματα αθλητικής δημοσιογραφίας και προπονητικής, με θέμα την προετοιμασία μιας ομάδας πριν από έναν αγώνα. Ο νεαρός τεχνικός ανέλυσε το πλάνο (αγωνιστικό και ψυχολογικό), που ακολουθείται πριν από ένα παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζεται μία ομάδα, σε όλα τα επίπεδα, εν όψει ενός αγώνα.

papadopoulos-akmi1

Από το τί περιλαμβάνει η προπόνηση, ανάλογα με την ημέρα, μέχρι το τί… τρώνε οι παίκτες. Από το πώς δομείται η ψυχολογία τους, μέχρι το σκάουτινγκ. Για όλα! Παράλληλα, συνομίλησε με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις τους, εξηγώντας τους κάθε βήμα, κάθε σκέψη.

Η επίσκεψη του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν η πρώτη… από τις πολλές που θα κάνει φέτος, αφού η δεκτικότητα των σπουδαστών και η διάθεσή του να τους μυήσει ακόμα περισσότερο στα του μπάσκετ, σήμανε την ανανέωση του ραντεβού για το εγγύς μέλλον.

papadopoulos-akmi

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…