Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος”

“Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος”

koutalianos pagkos

koutalianos-pagkos

koutalianos-pagkos

Καλύτερος και για τα 40 λεπτά ήταν ο Απόλλων Πάτρας για τον προπονητή του Κολοσσού Ρόδου, Μιχάλη Κουταλιανό. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε ότι έχει παράπονα από τους παίκτες του, καθώς τίποτα από όσα δούλεψαν δεν πέτυχε, ενώ υπογράμμισε ότι η κακή άμυνα της ομάδας του σε συνδυασμό με την επιθετική ευστοχία του Απόλλωνα οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Κουταλιανός:
“Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα ήταν καλύτερος από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δώσαμε το δικαίωμα για 40 λεπτά να το πιστέψουν αυτό και δεν φανήκαμε καθόλου ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ενώ όλα αυτά που δουλέψαμε και έγιναν στο παιχνίδι προσπαθήσαμε να τα δώσουμε στους παίκτες να τα καταλάβουν για να μην την πατήσουμε, εν τέλει και τα είδαμε να συμβαίνουν στο γήπεδο και την πατήσαμε.

Είναι η πρώτη φορά που εκφράζω κάποια παράπονα για τους παίκτες μου. Σαφώς την ευθύνη για την ήττα την έχω εγώ. Εξυπακούεται. Είναι παράπονα που τους είπα και στα αποδυτήρια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Κάναμε μια πολύ κακή ήττα, λόγω εμφάνισης όχι λόγω αποτελέσματος. Δεν εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα. (σ.σ. Δέχθηκε ερώτηση για τους λιγότερους πόντους στην επίθεση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του): Ας μην το γενικεύσουμε αυτή την στιγμή. Αν ξανασυμβεί στο μέλλον θα το κοιτάξω.

Αυτή την στιγμή μπορούμε να εξάρουμε την καλή αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα, την κακή επιθετική δική μας και την αστοχία μας. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε να έχουμε αυτή την εικόνα”.

Ο Τζαμέλ Χάγκινς από την πλευρά των παικτών, δήλωσε: “«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη της αντίπαλης ομάδας. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι… Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε την πίεση του Απόλλωνα, αν και το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Εκεί χάσαμε την συγκέντρωσή μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…