Κεντρική Ελευσίνα “Οριακό παιχνίδι”

“Οριακό παιχνίδι”

koustenis

koustenis

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Τζίμης Κουστένης, ο οποίος συνδύασε το ντεμπούτο του με την πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Τόνισε ότι εφόσον θες να φτάσεις στη νίκη σε τέτοια ματς, πρέπει οι παίκτες να έχουν ενέργεια, ενώ αναφερόμενος στη συνέχεια, δήλωσε ότι όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι μέσα στην Ελευσίνα.

Αναλυτικά είπε:
“Για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος σήμερα και όταν καλείσαι να παίξεις σε ένα ματς οριακό για την ύπαρξη σου, επιστρατεύεις πολλές δυνάμεις. Προσπάθησα να βάλω κάποιες αρχές στην ομάδα, χωρίς να μπερδέψω τα μυαλά των παικτών. Αυτό που εξήγησα είναι ότι θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση και να την μετατρέπουμε σε ενέργεια.

Τα παιχνίδια όλα για εμάς στην έδρα μας, θα είναι ντέρμπι. Αν θέλεις να τα κερδίσεις, η λέξη ενέργεια είναι το κλειδί. Αυτό σημαίνει να πηγαίνουμε δυνατά στα ριμπάουντ και να κερδίζουμε τις μονομαχίες από τους αντιπάλους. Σήμερα χάρηκα που όλα τα παιδιά συμμετείχαν στο ματς. Θα χαρούμε τη νίκη και από Δευτέρα θα στρωθούμε στη δουλειά”.

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος της Ελευσίνας, Γιάννης Αθανασούλας πρόσθεσε: “ Σήμερα δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας εκτός από τη νίκη. Βλέπαμε το ματς σαν «τελικό». Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που έχει την δική της πίεση. Είχαμε συγκέντρωση και ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, της εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς κάναμε την πρώτη μας νίκη η οποία δεν σημαίνει τίποτα για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…