Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ολοκληρωμένη εμφάνιση”

“Ολοκληρωμένη εμφάνιση”

slaughter armani

slaughter - armani

Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη εμφάνιση του φέτος συντρίβοντας την Αρμάνι Μιλάνο σε ένα παιχνίδι που έφερε πολλές ομοιότητες με αυτό της περασμένης εβδομάδας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Ο Έι Τζέιλ Σλότερ, μιλώντας στο eBasket.gr, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το “τριφύλλι” έχει την ποιότητα για να εμφανίζει τέτοιο πρόσωπο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και υπογράμμισε πως η σημερινή εμφάνιση ήταν η πιο ολοκληρωμένη των “πρασίνων” μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις με Φενέρ και Αρμάνι: “Σε κάθε παιχνίδι εμείς παίζουμε δυνατά και μπαίνουμε στο παρκέ με στόχο τη νίκη. Σίγουρα δεν θα μπορούμε να παίζουμε κάθε φορά όπως παίξαμε σήμερα αλλά πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι πάντα”.

Για το αν το “τριφύλλι” μπορεί να έχει ανάλογη συνέχεια: “Σίγουρα. Είμαστε μεγάλος σύλλογος με ταλαντούχους παίκτες και έχουμε την ποιότητα να επαναλάβουμε τέτοιες εμφανίσεις. Αποδείξαμε πως πέραν της αποτελεσματικότητας στην επίθεση και του γρήγορου παιχνιδιού που μας χαρακτηρίζει μπορούμε να είμαστε αναλόγως συνεπείς και στον αμυντικό τομέα”.

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής: “Ήταν το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι μας. Επιθετικά έχουμε δείξει από την αρχή πως έχουμε την ποιότητα να είμαστε αποτελεσματικοί στη επίθεση και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Σήμερα ήμασταν εξαιρετικοί και στην άμυνα και δεν αφήσαμε περιθώρια στους αντιπάλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…