Κεντρική Ελευσίνα “Οι φήμες προηγούνται…”

“Οι φήμες προηγούνται…”

koustenis

koustenis

Ο Πανελευσινιακός εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο προς αποφυγή παρεξηγήσεων αναφορικά με το ενδιαφέρον του για τον πρώην, πλέον, προπονητή του Εθνικού, Τζίμη Κουστένη, τονίζοντας πως αν Έλληνας τεχνικός αποτελούσε την τελική επιλογή της διοίκησης θα είχε έρθει σε επαφή με τον σύλλογο του Πειραιά άμεσα και δεν θα έπαιζε “παιχνίδια” πίσω από την πλάτη του. Τέλος, γνωστοποίησε ότι ο νέος κόουτς θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες καθώς σήμερα θα παρθεί η τελική απόφαση.

Αναλυτικά η απόφαση:

“Η λήξη της συνεργασίας μίας ομάδας με έναν προπονητή είναι λογικό να αποτελέσει την έναρξη αναζήτησης για τον αντικαταστάτη του. Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ξεκίνησε κρούσεις προκειμένου να δει αρχικά διαθέσεις σε μία σειρά προπονητών, οι οποίοι πληρούν τις απαιτήσεις της ομάδας.

Ένας εκ των προπονητών που έλαβε το λακωνικό ερώτημα μίας ενδεχόμενης συνεργασίας ήταν και ο κ. Τζίμης Κουστένης. Ενώ όμως δεν έχει γίνει ακόμη η τελική συζήτηση εντός του Συλλόγου σε ποιον θα απευθύνει την τελική πρόσκληση είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε δημόσια στο φιλικό Σύλλογο του Εθνικού Πειραιά.

Ο Πανελευσινιακός έχει δώσει χρόνια τώρα δείγματα γραφής στο άθλημα και πολλές φορές δίδαξε ήθος. Έχει σεβαστεί όλους τους παράγοντες, τους διαιτητές, τους παίκτες, τους προπονητές και τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Ο Εθνικός Πειραιά, ένα σωματείο με το οποίο μας συνδέουν δεσμοί χρόνιας φιλίας και συνεργασίας, μάλλον βιάστηκε να προβεί σε μία ανακοίνωση γιατί οι φήμες έρχονται πιο γρήγορα από τα πραγματικά γεγονότα.

Είναι δεδομένο ότι ο Πανελευσινιακός θα ερχόταν σε επαφή με τους παράγοντες του Εθνικού Πειραιά εάν κι εφόσον ο κ. Κουστένης είναι στις τελικές επιλογές. Αλλά επαναλαμβάνουμε ότι οι φήμες ήρθαν πιο γρήγορα από τα γεγονότα, όλη αυτή η κατάσταση μας λυπεί, δεν θέλουμε παρεξηγήσεις και σίγουρα οι δεσμοί χρόνιας φιλίας με τον Εθνικό Πειραιά θα συμβάλλουν στην επίλυση τους.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις σήμερα και το όνομα του νέου προπονητή θα ανακοινωθεί όταν έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…