Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση”

“Να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση”

saloustros kakaroudis

saloustros-kakaroudis

Ο Χρήστος Σαλούστρος εμφανίστηκε αποφασισμένος να εξασφαλίσει μαζί με τους συμπαίκτες του τη δεύτερη θέση του ομίλου του Eurocup, από την αυριανή κιόλας αναμέτρηση με την Πινάρ Καρσίγιακα. Ο Έλληνας γκάρντ, τόνισε επίσης ότι σκοπός του είναι να βγάλει εκτός ρυθμού τον Μπόμπι Ντίξον, ενώ χαρακτήρισε βολική την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την ξεκούραση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σαλούστρου:
“Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, μπορεί να τους κερδίσαμε στο πρώτο ματς αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Περιμένουμε να έρθουν για τη νίκη. Είχαμε και το κενό που μας επέτρεψε να ασχοληθούμε περισσότερο με την Πινάρ Καρσίγιακα, κάτι που αποδείχτηκε καλό γιατί ξεκουραστήκαμε κιόλας.

Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Με νίκη θα φύγουμε δύο βαθμούς μπροστά από την Καρσίγιακα, που είναι από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και έπειτα, γιατί όχι, να μην εξασφαλίσουμε όχι από αύριο, αλλά από τους επόμενους αγώνες την δεύτερη θέση. Θα προετοιμαστούν κι αυτοί, βέβαια, καλά για να έχουν κάποια άλλα τρικ στο παιχνίδι τους. Αλλά κι εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα συστήματά τους. Είναι ένα ματς που θα κριθεί στο πάθος και στο ποιος το θέλει πιο πολύ.

Είμαι έτοιμος να μαρκάρω έναν παίκτη που είναι πιο κοντός από μένα, περίπου 20 εκατοστά. Είναι, όμως, ένας παίκτης που ζει όλη η ομάδα απ” αυτόν. Σκοπός μου είναι να τον περιορίσω και να τον βγάλω έξω από το παιχνίδι”.

Για τα ριμπάουντ: “Οι ομάδες του Eurocup διαθέτουν δυνατά κορμιά, δεν έχουν σχέση με τις ομάδες της Α1. Είναι πιο ακριβοπληρωμένοι οι παίκτες, όχι ότι τα παιχνίδια απαραίτητα κρίνονται στην τεχνική. Κρίνονται, κυρίως, στην δύναμη, θέλουμε να περιορίσουμε τα επιθετικά ριμπάουντ της Καρσίγιακα και να την βλάψουμε στα αμυντικά ριμπάουντ”.

Για την αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Η διακοπή μας έκανε καλό και η ξεκούραση είναι απαραίτητη. Η Καρσίγιακα έρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα και θέλει προσοχή. Θέλουμε να σταματήσουμε τους Ντίμπλερ και Παλάσιος και να μην βρεθεί κάποιος άλλος παίκτης τους να πρωταγωνιστήσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…