Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να ελέγξουμε τον ρυθμό”

“Να ελέγξουμε τον ρυθμό”

ivkovic

ivkovic

Μετά την εντός έδρας “γκέλα” της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, η Εφές Αναντολού δοκιμάζεται το απόγευμα (18:00) στη Ρωσία με αντίπαλο τη Νίζνι. Το έργο των Τούρκων δεν θα είναι εύκολο και αυτό το ξέρει καλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού και να δώσει βάση στα ριμπάουντ.

“Η προετοιμασία μας για το παιχνίδι είναι δύσκολη, επειδή έχουμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Σίγουρα ο Νέναντ Κρίστιτς θα είναι εκτός για δύο μήνες. Ίσως πάρω μαζί μου τον Ντάριο Σάριτς, εάν όλα πάνε καλά. Η Νίζνι είναι μια ομάδα που έχει πετύχει πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι νέοι στην Ευρωλίγκα. Τους συγχαίρω γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή ηγούνται στην κατηγορία με τα επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε τη νίκη”, τόνισε ο “Ντούντα“.

Από την πλευρά του, ο Ματ Τζανίνγκ πρόσθεσε: “Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για εμάς στην Ευρωλιγκα. Είναι ένα μεγάλο ταξίδι και ένα δύσκολο μέρος για να παίξουμε. Είναι πολύ πετυχημένοι στην έδρα τους. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούμε και να πάρουμε μια σημαντική νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …