Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να δουλέψουμε στην άμυνα”

“Να δουλέψουμε στην άμυνα”

sfairopoulos sloukas

sfairopoulos-sloukas

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, τόνισε πως η φιλοσοφία της ομάδας θα είναι αμυντική.

“Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή, τα παιδιά σήμερα έδειξαν διάθεση στην άμυνα, είχαμε καλές στιγμές στην αμυντική μας παρουσία, αλλά και κενά διαστήματα. Θέλουμε αρκετή βελτίωση και πρέπει να δουλέψουμε αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Το ίδιο και στην επίθεση όπου και εκεί είχαμε καλά διαστήματα, αλλά και κενά. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα ώστε να “χτίσει” και πάλι την αυτοπεποίθηση της. Δυστυχώς είχαμε και τον τραυματισμό του Λοτζέσκι στο σημερινό ματς.

Πλέον περιμένουμε να δούμε τώρα εάν θα τον έχουμε μαζί μας στη συνέχεια ή όχι. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο με τον οποίο παίζουμε, έτσι κάναμε και απέναντι στην ΑΕΚ. Θέλουμε να ξεκινάμε σε κάθε ματς από την άμυνα και μέσω της άμυνας μας να βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση. Αυτή θα είναι η βασική φιλοσοφία μας. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην προσωπική και την ομαδική άμυνα. Επίσης τα 19 λάθη είναι πολλά”, ήταν τα λόγια του Σφαιρόπουλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…