Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να κερδίζει η ομάδα” (vid.)

“Να κερδίζει η ομάδα” (vid.)

diamantidis new euroleague

diamantidis-new-euroleague

Στην εκπομπή της Euroleague “One Devotion” φιλοξενήθηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο πρώτος σε ασίστ παίκτης στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τόνισε ότι κύριος στόχος του είναι να κερδίζει η ομάδα, ενώ δε θεωρεί τον εαυτό του το μοναδικό καλό πασέρ φέρνοντας σαν παραδείγματα τους Χουέρτας και Σπανούλη. Τέλος, ως σημαντικότερο στοιχείο του πασέρ, χαρακτήρισε το ένστικτο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:
“Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι το τι κάνω εγώ, ο βασικός στόχος είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Αυτή είναι η ενδέκατη χρονιά μου στην ομάδα, διάστημα στο οποίο κέρδισα πολλά. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα.

Πολλοί παίκτες είναι εξαιρετικοί πασέρ. Σκέφτομαι κυρίως τον Χουέρτας και τον Σπανούλη, σε πρώτη φάση. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Αναφέρω αυτούς τους δύο, αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα.

Κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι νέο. Πιστεύω ότι είναι κυρίως θέμα ενστίκτου. Το σημαντικότερο είναι να έχεις το ένστικτο για να πασάρεις. Μπορείς βέβαια να το δουλέψεις στην πορεία της καριέρας σου, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί“.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…