Κεντρική Ελευσίνα “Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες”

“Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες”

koustenis vasilopoulos

koustenis-vasilopoulos

Τίποτα από όσα δούλευαν δεν έκαναν οι παίκτες του σύμφωνα με τον Τζίμη Κουστένη. Ο 48χρονος τεχνικός, εστίασε στα ριμπάουντ που ανανέωσαν πολύτιμες επιθέσεις για τους φιλοξενούμενους, ενώ δήλωσε ότι ανεξήγητα υπήρχε ευφορία στην ομάδα από τις δύο νίκες που έκανε. Τέλος, τόνισε ότι από Δευτέρα θα πρέπει όλοι να δουν τα λάθη τους και να δουλέψουν σκληρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης:
“Σήμερα έγινε αυτό που είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι δεν πρέπει να γίνει. Το Ρέθυμνο έπαιξε το παιχνίδι του επέβαλλε το ρυθμό του, πήγε σε πολλές γρήγορες επιθέσεις, σημείωσε εύκολους πόντους σε φάσεις transition, πήρε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ. Σε αυτά τα πράγματα είχαμε εστιάσει και πιστεύαμε ότι θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Ο τρόπος που εμείς προσεγγίσαμε το παιχνίδι σήμερα ήταν λάθος από άποψη ψυχολογικής.

Ξεκινήσαμε με ένα 0-13 με πολλές άστοχες βολές δείγμα ίσως του άγχους, κατόπιν αυτού ισορροπήσαμε αλλά βρισκόμασταν πάντοτε πίσω στο σκορ και ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που είχε βρει το ρυθμό της να μπορέσουμε να το γυρίσουμε. Ίσως οι δύο νίκες μας δημιούργησαν μια ευφορία χωρίς λόγο. Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να καταστήσουμε σαφές ότι θέλουμε πάρα πολλή δουλειά ακόμα, αυτό δεν έγινε, σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν δείξαμε την πραγματική μας εικόνα.

Από την Δευτέρα θα δούμε τα λάθη μας και δουλειά και τίποτε άλλο ώστε στο επόμενο παιχνίδι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε”.

Ο Ελάιζα Τζόνσον με τη σειρά του δήλωσε: “Δεν αγωνιστήκαμε καλά, δεν παίξαμε πολύ σκληρά γι’ αυτό και φτάσαμε σε αυτή την ήττα. Ακόμα βρισκόμαστε στο χτίσιμο της ομάδας, έχουμε ένα νέο προπονητή πιστεύω πως θα βελτιωθούμε στην συνέχεια. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…