Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να μην στραβοπατήσουμε”

“Να μην στραβοπατήσουμε”

skourtopoulos

skourtopoulos

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη νίκη του Ρεθύμνου. Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε ότι η ομάδα του πέτυχε μία σπουδαία νίκη που θα βοηθήσει στη συνέχεια, ενώ υπογράμμισε ότι η θέση της Ελευσίνας είναι πλασματική. Τέλος, δήλωσε ότι αν η ομάδα του θέλει να πετύχει κάτι καλό τη φετινή σεζόν, θα πρέπει να αποφύγει τα στραβοπατήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου:
“Εμείς ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, νομίζω πολύ κατάλληλα προετοιμασμένοι και με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο. Νομίζω πως η θέση της Ελευσίνας είναι πλασματική, είναι καλή ομάδα και ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και αυτό είναι που τονίσαμε στα παιδιά. Για το πόσο σπουδαία είναι η νίκη μας το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια και νομίζω αυτή θα είναι η χρονιά εν ολίγοις.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να αποφεύγουμε στραβοπατήματα για να κάνουμε κάτι καλό στο τέλος. Είχαμε σε καλή μέρα τους ψηλούς και ο Σίνης και ο Κράβιτς είχαν διψήφια νούμερα. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια γιατί έχουμε κάποια παιδιά πολύ άπειρα και χρειάζεται δουλειά και υπομονή για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε”.

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Γιάννης Σίνης, που δήλωσε: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα, παίξαμε το παιχνίδι μας, τρέξαμε, πήραμε τα ριμπάουντ, κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας και φτάσαμε σε αυτή την δύσκολη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…