Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μόνο κέρδη με Παναθηναϊκό”

“Μόνο κέρδη με Παναθηναϊκό”

skourtopoulos rethimno

skourtopoulos-rethimno

Στη δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, το Ρέθυμνο μπορεί να συγκεντρώσει εμπειρία και να τεστάρει τις δυνάμεις του, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας , Θανάση Σκουρτόπουλο.

Στόχος της ομάδας του είναι να φανεί ανταγωνιστική και να προσπαθήσει να επιβάλει το δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό.

Αναλυτικά δήλωσε:
“Εμείς πάμε να παίξουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα. Θέλουμε να δούμε και τον βαθμό ετοιμότητας που έχουμε. Δυστυχώς θα ταξιδέψουμε με μία μεγάλη απουσία που δεν μας επιτρέπει να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις του αγώνα όσο καλύτερα μπορούμε.

Δεν υπάρχει “κλειδί”. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να περιορίσουμε τα εύκολα καλάθια του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια να μπορέσουμε να επιβάλουμε ένα ρυθμό που μας βολεύει.

Όλα τα σημεία του Παναθηναϊκού είναι δυνατά. Από τα γκαρντ του εξαρτάται ο ρυθμός του αγώνα και το τι θα δούμε μέσα στο γήπεδο. Εκεί θα κάνουμε μία προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε απέναντι τους.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε είτε σε γρήγορο είτε σε οργανωμένο τέμπο, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε ένα ρυθμό που μας βολεύει και να μην του αφήσουμε πολύ χώρο για να βρει γρήγορες επιθέσεις και εύκολα καλάθια”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Σίνης πρόσθεσες: “Η σημασία του αγώνα είναι ίδια όπως και σε κάθε παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε τον Σάφτενααρ, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Ο ρυθμός του παιχνιδιού θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για την έκβαση του, όπως και τα ριμπάουντ.Όπως και να το κάνουμε ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, η οποία διαθέτει πολλά «όπλα» με πολλές δυνατότητες. Σε όλους τους τομείς είναι πλήρης. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό όσο γίνεται θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…