Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μπορούμε να κερδίσουμε”

“Μπορούμε να κερδίσουμε”

ivanovic1

ivanovic

Δύσκολη δοκιμασία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη με αντίπαλο την άηττητη στη φετινή διοργάνωση Μπαρτσελόνα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μιλώντας για την αναμέτρηση της Παρασκευής (14/11) έπλεξε το εγκώμιο των Καταλανών, τονίζοτας παράλληλα πως το “τριφύλλι” μπορεί να αποδράσει με το διπλό από το Παλαού Μπλαουγκράνα.

“Η Μπαρτσελόνα μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελούν τις πιο δυνατές ομάδες στη Euroleague τη σεζόν 2014-2015. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο Final 4. Είναι πλήρης ως ομάδα. Έχουν εμπειρία, καλούς σουτέρ, παίζουν πολύ καλά στο τρανζίσιον και έχουν πολλές επιλογές στην επίθεση. Φυσικά έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε και πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτές”, τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από πλευράς παικτών, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πρόσθεσε: “Μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια και νίκες στην έδρα μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι όταν πρέπει να παίξεις απέναντι στη Μπαρτσελόνα και την σεβόμαστε όπως κάθε αντίπαλο. Έχουν ποιότητα σαν ομάδα. Σε αυτή την ομάδα ο καθένας μπορεί να διακρίνει ένα μεγάλο συνδυασμό εμπειρίας και νεότητας.

Επίσης είναι μια ομάδα που συνδυάζει τον αθλητισμό με το να παίζουν μπάσκετ με το μυαλό. Αλλά έχουμε μία μεγάλη ευθύνη, απέναντι στους εαυτούς μας, στην ομάδα μας και στους οπαδούς μας, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη Βαρκελώνη. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Ωστόσο οι οπαδοί της Euroleague είναι τυχεροί που θα παρακολουθήσουν ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε δυο παραδοσιακές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…