Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μοιράζει δώρα η ΚΑΕ

Μοιράζει δώρα η ΚΑΕ

paok omadiki1

paok-omadiki

Την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα θα έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση του “Δικέφαλου του Βορρά” με την Καρσίγιακα για το Eurocup, καθώς στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα διεξαχθούν διαγωνισμοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
“Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (19/11) στο PAOK Sports Arena την Πινάρ Καρσίγιακα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στη διάρκεια του οποίου οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν και πάλι πλούσια δώρα από τους χορηγούς της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΟΚ – Pinar Karsiyaka θα διεξαχθούν οι παρακάτω διαγωνισμοί:
• Η «7epta7», ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για το EUROCUP και το Κύπελλο Ελλάδας, χαρίζει ΕΝΤΕΚΑ (11) δωροεπιταγές σε τυχερούς φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. των 100€, των 50€ και των 20 €.

• Η μεγαλύτερης Ελληνική Παραγωγική Επιχείρηση στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου η “VOULIS CHEMICALS”, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιήσει τον διαγωνισμό “Vοulis Shoot”, όπου δύο φίλαθλοι που θα επιλεγούν πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρήσουν πέντε σουτ (σε διάστημα ενός λεπτού) από οποιαδήποτε σημείο του γηπέδου και να κερδίσουν: για κάθε εύστοχο σουτ δύο πόντων κερδίζουν 10€ και για εύστοχο τρίποντο κερδίζουν 20€.

• Η εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ “AUTECO”, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθήσει τον αγώνα, έναν δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ ή μία δωρεάν αυτόνομη κάρτα καυσαερίων.

• To “Egnatia Palace Hotel”, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προσφέρει σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ, μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…