Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Με ψυχραιμία πήραμε τη νίκη”

“Με ψυχραιμία πήραμε τη νίκη”

gagaloudis foni

gagaloudis-foni

Δηλώσεις στον ΠΣΑΚ παραχώρησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Ο έμπειρος γκάρντ τόνισε ότι η νίκη επί του Αετού προήλθε από την ψυχραιμία της ομάδας στο τέλος, ενώ υπογράμμισε ότι τα πρώτα παιχνίδια αδικούν την ομάδα της Λιβαδειάς. Τέλος, είπε ότι θα αγωνιστεί για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γκαγκαλούδη στο psak.gr:
Για το τι έπαιξε ρόλο για τη νίκη επί του Αετού: “’Νομίζω σημαντικό ρόλο στη νίκη μας, έπαιξε η θέληση που είχαμε για τη νίκη και η ψυχραιμία που δείξαμε στα τελευταία λεπτά. Έπρεπε να κερδίσουμε αλλά και να χάναμε, δεν θα σήμαινε κάτι διότι ακόμη είναι πολύ νωρίς. Η ομάδα είναι καλή και ήθελε ψυχολογική τόνωση”.

Για το αν αδικούν την ομάδα του τα αποτελέσματα: “Νομίζω ναι, την αδικούν τα αποτελέσματα διότι 4 παιχνίδια ήταν στον πόντο. Τα δύο να είχαμε πάρει, θα ήταν διαφορετικά τώρα τα πράγματα. Το παρελθόν όμως είναι παρελθόν. Κοιτάζουμε μόνο το μέλλον”.

Για τον αγώνα με τον Ερμή Λαγκαδά: “Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο και εξαρτάται από εμάς τι θα γίνει”.

Για το αν θα αποσυρθεί: “Δεν θα τους κάνω το χατίρι να αποσυρθώ. Θα παίζω τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…