Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Με θάρρος και… “αναισθησία”

“Με θάρρος και… “αναισθησία”

banchi1

banchi1

Εξαιρετικής δυσκολίας είναι το έργο της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, όπως υπογράμμισε ο Λούκα Μπάνκι. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, στάθηκε στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και σημείωσε πως οι παίκτες του χρειάζεται να είναι “αναίσθητοι” για να αντέξουν στην “καυτή” έδρα των “πρασίνων” στην αναμέτρηση της Παρασκευής (07/11):

“Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση όπως έδειξε συντρίβοντας τη Φενέρμπαχτσε την περασμένη εβδομάδα, βασιζόμενη στο δίδυμο ΔιαμαντίδηΦώτση και στην πολύ καλή βραδιά που είχαν οι σουτέρ της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός έχτισε το ρόστερ του γύρω από έμπειρους και αξιόπιστους παίκτες δίπλα σε ταλαντούχους και αθλητικούς. Είναι εμφανές το νέο σύστημα που έχει φέρει στην ομάδα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Εμείς από την πλευρά μας πετύχαμε μια σπουδαία νίκη στο Μόναχο και πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι με αποφασιστικότητα και θάρρος. Πρέπει επίσης να είμαστε και λίγο… αναίσθητοι για να νικήσουμε σε μια έδρα που είναι σχεδόν απίθανο να το καταφέρεις”.

Από την πλευρά του, ο Λίνας Κλέιζα, συμπλήρωσε: “Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλή στο να βρίσκει ελεύθερα σουτ και κάνει πολλές γρήγορες επιθέσεις για τρεις, ειδικά στην έδρα της. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό από την αρχή του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…