Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Μας αδικεί το τελικό σκορ”

“Μας αδικεί το τελικό σκορ”

ziagkos

ziagkos

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πως το τελικό σκορ την αδικεί. Παράλληλα  ξεκαθάρισε πως η Ένωση βρίσκεται σε εξελικτική διαδικασία, ενώ επιβεβαίωσε και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας περί συμφωνίας με τον Τόμας Ντελινινκάιτις.

“Εμείς προερχόμασταν από μία όχι τόσο καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κίνητρο των παικτών. Θεωρώ πως το τελικό σκορ μας αδικεί. Θέλαμε να δώσουμε μία αμυντική προσέγγιση στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν εξαιρεθεί το δεύτερο δεκάλεπτο το οποίο ήταν καταστροφικό για μας, σε γενικές γραμμές ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η ομάδα βρίσκεται σε μία εξελικτική διαδικασία. Το ρόστερ ακόμα δεν έχει κλείσει, κάτι που μας καθυστερεί στο να βρούμε την αγωνιστική μας ταυτότητα.

Το μπάσκετ είναι ένα ομαδικό άθλημα, δεν είναι κολύμβηση. Απαιτεί συνεργασίες, ομοιογένεια. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Γίνεται μία συγκλονιστική προσπάθεια από όλους. Ως προς την ενίσχυση της ομάδας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στο να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες που έχουμε στο οργανωτικό κομμάτι και κοντά στο καλάθι. Έχουμε συμφωνήσει με τον Ντελινινκάιτις που είναι πολύπειρος και ποιοτικός παίκτης ενώ εκκρεμεί το θέμα της αντικατάστασης του Γκούντριτζ στο σέντερ”, ήταν τα λόγια του Ζιάγκου.

Από πλευράς παικτών, ο Νώντας Παπαντωνίου πρόσθεσε: “Θέλαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, και πιστεύω ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, αυτό το καταφέραμε. Η ομάδα ακόμα φτιάχνεται. Καθημερινά γινόμαστε καλύτεροι. Ουσιαστικά τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα για μας. Όλοι οι αγώνες είναι “τελικοί”. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ και θα το δείξει στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…