Κεντρική Ελευσίνα “Μαζί για νέες συγκινήσεις”

“Μαζί για νέες συγκινήσεις”

elefsina vasilopoulos avramidis

elefsina-vasilopoulos-avramidis

Ο Πανελευσινιακός με “φόρα” από την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ, την αγωνιστική, ανέβηκε στα Τρίκαλα κατακτώντας και το πρώτο “διπλό” για φέτος και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην Α1. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τους φίλους των “σταχυοφόρων” που στήριξαν την ομάδα και στη θεσσαλική πόλη, καλώντας παράλληλα τον κόσμο της Ελευσίνας να δώσει δυναμικό παρών και στο σαββατιάτικο (22/11) παιχνίδι εναντίον του Ρεθύμνου. Επιπλέον, ευχαρίστησαν τα Τρίκαλα για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με μεγάλη αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον η ομάδα που κάνει περήφανη μία ολόκληρη πόλη, την Ελευσίνα. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη με 70-65 επί των Τρικάλων, δεύτερη συνεχόμενη υπό την καθοδήγηση του Τζίμη Κουστένη, αποτελεί κομβικό σημείο για τη συνέχεια.

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού που ακολούθησαν την ομάδα οφείλουν να ευχαριστήσουν τους παράγοντες και το φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία. Δίνουν δε ραντεβού στο δεύτερο γύρο για να ανταποδώσουν, όπως πάντα παραδοσιακά γίνεται στην πόλη της Ελευσίνας και στο γήπεδο του Πανελευσινιακού.

Σε μία εποχή που ο ελληνικός αθλητισμός δεν είναι στα καλύτερα του η ελληνική καλαθοσφαίριση δίνει, πάλι, το καλό παράδειγμα. Αποτελεί το άθλημα που στην πλειοψηφία των αγώνων προάγει το “Ευ Αγωνίζεσθαι” και η περυσινή τελευταία αγωνιστική αποτελεί το πιο ξεκάθαρο παράδειγμα. Αυτό το άθλημα που δίνει τόσες συγκινήσεις σε όλους μας πρέπει να προστατευτεί και ο Πανελευσινιακός δηλώνει πάντα παρών, μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες, για την προαγωγή του.

Για μία ακόμη φορά η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της Ελευσίνας που έδωσε το παρών και στο γήπεδο των Τρικάλων. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους αλλά λίγο παραπάνω σε εκείνους τους τρελούς σταχυοφόρους που πέρασαν τα δυό στενά!

Δίνουμε ραντεβού και πάλι στο γήπεδο, στον επόμενο αγώνα με το Ρέθυμνο, το επόμενο Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 17.00. Έλατε να ζήσουμε πάλι όλοι μαζί νέες συγκινήσεις!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…