“Κλειδί η άμυνα”

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (7/11, 21:45) την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, με την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς  να επιθυμεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, προστατεύοντας παράλληλα την έδρα της. Για να συμβεί αυτό, το “τριφύλλι” οφείλει να παίξει καλή άμυνα, σύμφωνα με τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

“Η ομάδα της Αρμάνι Μιλάνο παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Και στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωλίγκα. Είμαστε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, με πολλές δύσκολες ομάδες και όλα είναι ανοιχτά. Όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές και όλα τα ματς είναι πάρα πολύ σημαντικά”, τόνισε αρχικά ο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε:

“Κόντρα στη Φενέρ είναι αλήθεια ότι το ποσοστό ευστοχία μας δεν ήταν φυσιολογικό. Το “κλειδί” για να κερδίσουμε την Αρμάνι θα είναι σίγουρα η άμυνά μας. Οι Ιταλοί στηρίζονται τόσο στην περιφέρειά τους αλλά και στη front line. Μακριά από το καλάθι έχουν παίκτες όπως οι Χάκετ και Τζεντίλε που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους, ενώ στο “ζωγραφιστό” υπάρχουν παίκτες όπως οι Ράγκλαντ, Σάμουελς και Κλέιζα που μπορούν να κάνουν τη ζημιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…