Κεντρική Διεθνή “Καλύτερος ο φετινός ΠΑΟΚ”

“Καλύτερος ο φετινός ΠΑΟΚ”

jovovic buduncost

jovovic-buduncost

Η Μπουντούτσνοστ, που είχε τεθεί και πέρυσι αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε να “ανασάνει” απέναντι στον καταιγιστικό “δικέφαλο” γνωρίζοντας βαριά ήττα, στο “Παλατάκι“. Ο τεχνικός της μαυροβούνιας ομάδας, Ιγκόρ Γιόβοβιτς, υπογράμμισε πως η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν, σαφώς, δίκαιη, στάθηκε στο πολύ άσχημο παιχνίδι της ομάδας του και δήλωσε ότι έχει την ποιότητα να προκριθεί:

“Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα, πήρε ριμπάουντ και δεν δείξαμε ούτε το 10% του τι κάνουμε στο παρκέ. Είχαμε την απώλεια του Ρέινολντς αλλά αυτό δεν ήταν δικαιολογία γιατί έπρεπε οι άλλοι παίκτες να καλύψουν την απουσία του.

Ο ΠΑΟΚ άξιζε την νίκη που πήρε ενώ εμείς δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είπαμε, ακόμη και στους αιφνιδιασμούς. Ξέραμε πως ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, ανανέωσε φέτος την ομάδα του και πήρε τέσσερις Αμερικανούς. Ο Κάρτερ ειδικά σήμερα βοήθησε πολύ. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι από τις καλύτερες ομάδες και με βάση την δουλειά που κάνει μπορεί να προχωρήσει”.

Κάνοντας μια σύγκριση μεταξύ του περσινού και του φετινού ΠΑΟΚ, υποστήριξε: “Ήταν καλή ομάδα και η περσινή. Θυμάμαι τον Μπόγρη και τον Τσαιρέλη αλλά και τον Κούπερ που είχε βάλει το τρίποντο στο τέλος και χάσαμε. Πιστεύω πως η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσει”.

Τέλος, για το μέλλον της ομάδας του στη διοργάνωση, σχολίασε: “Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, όταν έχεις ελλείψεις και όχι γεμάτο ρόστερ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τα ματς με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχουμε δείξει στη διοργάνωση τι μπορούμε να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…