Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Κάναμε εξαιρετική προετοιμασία”

“Κάναμε εξαιρετική προετοιμασία”

pagkrati

pagkrati

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 πανηγύρισε το Παγκράτι, το οποίο επικράτησε εντός έδρας του Ερμή Λαγκαδά με 75-68. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κώστας Δέδες, ο οποίος μέτρησε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Ο 28χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη νίκη της ομάδας του, την πορεία της μέχρι τώρα, τους στόχους της, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Κώστα, το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά, ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως, ανεβάσετε πολύ την απόδοσή σας. Που οφείλεται αυτή η αλλαγή στην εικόνα σας;
“Νομίζω ότι οφείλεται στην άμυνα που παίξαμε κυρίως στο 3ο δεκάλεπτο, αφού δεχθήκαμε μόλις 8 πόντους. Επίσης, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην επίθεση”.

Σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, παρουσιάζετε μία σταθερότητα. Θεωρείς ότι το Παγκράτι βρίσκει σιγά-σιγά την ταυτότητά του;
“Έχουμε κάνει εξαιρετική προετοιμασία. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά και τα νέα παιδιά, έχουν πολύ καλή φιλοσοφία από τις προηγούμενες ομάδες τους. Γενικώς δείχνουμε μία σταθερότητα κι αυτό είναι σημαντικό”.

Τι στόχο έχετε βάλει εφέτος;
“Πρώτα απ’ όλα, έχουμε βάλει ως στόχο την παραμονή. Από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο είναι να έρθει, ας έρθει”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τι πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου για τη νίκη;
“Θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θα πάμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…