Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θετική η αλλαγή προπονητή”

“Θετική η αλλαγή προπονητή”

perasovic

perasovic

Μόνο καλό έκανε η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον προπονητή της Βαλένθια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο στον καινούριο προπονητή, ενώ όσον αφορά το ντεμπούτο του Νεμάνια Νέντοβιτς, δήλωσε ότι ο χρόνος θα δείξει αν είναι επιτυχημένη επιλογή η απόκτησή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς:
“Το επίπεδο των αντιπάλων όπως ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλο, ωστόσο καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να βελτιώσουμε την μέχρι τώρα εικόνα μας”.

Για τον Νεμάνια Νέντοβιτς: “Πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα, αλλά βρίσκεται μαζί μας μόλις μία ημέρα. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν κάναμε σωστή επιλογή”.

Για τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή και πάντα όταν συμβαίνει αυτό η αντίδραση είναι… επιθετική, είναι θετική. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στο νέο coach. Η αλλαγή προπονητή τους άλλαξε προς το καλύτερο. Πιέζουν σε όλο το γήπεδο και παίζουν με αυτοπεποίθηση. Στην επίθεση προσπαθούν να αλλάξουν πράγματα, αλλά συνεχίζουν να έχουν ως στόχο το pick “n” roll με τον Σπανούλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…