Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Η πόρτα δεν έκλεισε”

“Η πόρτα δεν έκλεισε”

ziagkos mets

ziagkos-mets

Με τίτλο “Η συνεργασία έληξε, η πόρτα δεν έκλεισε” και επιμύθιο “Δεν λέμε “αντίο”. Εις το επανιδείν…” έκλεισε ο (συγκεκριμένος) προπονητικός κύκλος του Βαγγέλη Ζιάγκου στην ΑΕΚ. Η “Ένωση” με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, επισημοποίησε το “διαζύγιο“, που μοιάζει “βελούδινο“.

Η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι η συνεργασία με τον Βαγγέλη Ζιάγκο έληξε, αλλά η πόρτα της ΑΕΚ δεν έκλεισε… Ο προπονητής των ανόδων, ο προπονητής της ιστορικής επιστροφής στην Α1, αποτελεί για την οικογένεια της ΑΕΚ πανάκριβη “προίκα“, που δεν χαρίζεται.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος σε ακόμη μια κρίσιμη καμπή για την ΑΕΚβάζει πλάτη“, καθώς κάνει στην άκρη για το συμφέρον της “Βασίλισσας“, την οποία υπηρέτησε πιστά επί 18 έτη. Δίνεται δε η είδηση, ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει ξανά συμμετοχή στα δρώμενα της ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει την αξιοσύνη, την ικανότητα, την αξιοπρέπεια του “Ενωσίτη” τεχνικού, αλλά και τις σχέσεις του με την οικογένεια της ΑΕΚ, με την οικογένειά του.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα βρίσκεται πάντα στην διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου. Η ΚΑΕ ΑΕΚ τον ευχαριστεί και τον ευγνωμονεί για τις επιτυχίες στις οποίες οδήγησε τη “Βασίλισσα” και για την αυταπάρνηση, που επέδειξε στην πορεία του πλέον ιστορικού συλλόγου της Ελλάδας.
Δεν λέμε “αντίο“. Εις το επανιδείν…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…