Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η δεύτερη Red Euroleague

Η δεύτερη Red Euroleague

mantzaris

mantzaris

Αύριο (19/11) θα προβληθεί η δεύτερη Red Euroleague της χρονιάς από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube. Καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος θα μιλήσει για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
“Την Τετάρτη (19/11) θα προβληθεί η δεύτερη Red Euroleague της σεζόν. Αρχικά, στις 15:30, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο youtube (www.youtube.com/user/olympiacosbcgr) τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θα μιλήσει για το παιχνίδι του Θρύλου με τη Βαλένθια στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στις 16:00, θα μεταδοθεί live από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο youtube (www.youtube.com/user/olympiacosbcgr) η δεύτερη Red Euroleague της σεζόν. Καλεσμένος θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο Έλληνας γκαρντ θα μιλήσει λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης των “ερυθρολεύκων” για το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα. Στην εκπομπή θα σχολιάσει την επικαιρότητα ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Στεφάνου.

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μπράιαντ Ντάνστον. Θα μάθετε τι πιστεύει ο φόργουορντ της Γαλατάσαραϊ, Ζόραν Έρτσεγκ, για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την εξέλιξη του ομίλου γενικότερα.

Τέλος, θα προβληθεί συνέντευξη του νέου σταρ της Βαλένθια, Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος μίλησε για τη “μονομαχία” της Πέμπτης στο παρκέ του ΣΕΦ και την πρόκληση να αντιμετωπίσει τον Βασίλη Σπανούλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…