Κεντρική Ασίστ Basketbase Η απoκάλυψη του ΑΓΟΡ

Η απoκάλυψη του ΑΓΟΡ

rethimno fotografisi

rethimno-fotografisi

petridis-giorgosΜε τέσσερις νίκες και τρεις ήττες -από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ– η αρχή του πρωταθλήματος δεν είναι καθόλου κακή για το Ρέθυμνο, που έκοψε τον… αέρα του Πανελευσινιακού κι έδειξε πως μπορεί να στοχεύει ψηλότερα σε σχέση με πέρυσι. Αποκάλυψη του χθεσινού Ρεθύμνου ήταν ο Γιάννης Σίνης.

Ο 23χρονος φόργουορντ σημείωσε ρεκόρ καριέρας στην Α1, τόσο με τους εννιά πόντους που πέτυχε (είχε οκτώ στις 30 Μαρτίου, στο παιχνίδι Νέα Κηφισιά – Ρέθυμνο, 84-76), όσο και με τα εννιά ριμπάουντ που μάζεψε (είχε από τέσσερα στα περσινά ματς στην Κηφισιά, αλλά και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό). Ακόμη ο Σίνης ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του με τις τρεις ασίστ, όσες μοίρασε δηλαδή και στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο χθεσινό παιχνίδι της Ελευσίνας, ο Φάνης Κουμπούρας -με τους εννιά πόντους που σημείωσε- ξεπέρασε τους 1.300 στην καριέρα του στην Α1. Σε ομαδικό επίπεδο τα 28 εύστοχα δίποντα του Ρεθύμνου αποτελούν τη δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση, πίσω από τα 29 που είχαν τα Τρίκαλα στη 2η αγωνιστική με τον Κόροιβο.

Στον αντίποδα, ο Πανελευσινιακός έχασε την ευκαιρία για μια τρίτη συνεχόμενη νίκη, κάτι που έκανε μόνο μία φορά στη μικρή διαδρομή του στη “μεγάληκατηγορία (στο περσινό πρωτάθλημα με Ηλυσιακό εντός, Ίκαρο εκτός και Κολοσσό εντός έδρας).

Η ομάδα του Τζίμη Κουστένη ισοφάρισε τη χειρότερη επίδοση κλεψιμάτων στο φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας μόνο δύο, όσα είχε το Ρέθυμνο στην πρεμιέρα, ο ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική με τον Κόροιβο και χθες ο Κολοσσός κόντρα στον Άρη. Για τον τεχνικό της ομάδας της Ελευσίνας αυτή ήταν η 20η ήττα του σε 29 ματς της Basket League.

Ο Νίκος Καλλές, κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι του με τον Πανελευσινιακό, ξεπέρασε τους 300 πόντους στην κατηγορία, ο Στέλιος Ιωάννου ξεπέρασε τα 300 ριμπάουντ, ο Ευθύμης Τσακαλέρης τα 100, ενώ ο Γιάννης Αθανασούλας ξεπέρασε τις 100 εύστοχες βολές (103/138) και τα 100 εύστοχα δίποντα (101/240).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…