Κεντρική Basket League Άρης “Επιβάλλεται να νικήσουμε”

“Επιβάλλεται να νικήσουμε”

priftis pagkos aris

priftis-pagkos-aris

Μετά την ήττα στην Αμαλιάδα, ο Άρης θέλει να επανέλθει στις νίκες απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, τον οποίο φιλοξενεί στο, “κεκλεισμένων των θυρών”, Αλεξάνδρειο. Το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης ενώ σημείωσε και τις “ιδιαιτερότητες” στο στυλ της ροδίτικης ομάδας ως απόρροια του νέου προπονητή:

“Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο επιβάλλεται να κερδίσουμε. Ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή πριν από μία εβδομάδα κι αυτό δημιουργεί κάποιες ιδιαιτερότητες στον τρόπο που θα εμφανιστεί στο παρκέ. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με σκληρή άμυνα να επιβάλλουμε το ρυθμό μας για να φτάσουμε στην απαραίτητη νίκη”.

Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, από την πλευρά του, δήλωσε: “Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ακόμα περισσότερο αυτά που δίνουμε στην έδρα μας. Οπότε, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη. Θα τα δώσουμε όλα για τους δύο βαθμούς, προσπαθώντας και πάλι να ξεπεράσουμε την απουσία του κόσμου μας. Θα είμαστε έτοιμοι.  Το “κλειδί” θα είναι να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και να κάνουμε το παιχνίδι μας”.

“Το δυνατό σημείο του Κολοσσού είναι το τρανζίσιον γκέιμ και αυτό πρέπει να σταματήσουμε. Να τους κόψουμε το ρυθμό κι αυτό θα γίνει μέσα από την καλή άμυνα”, υποστήριξε στη συνέχεια ο Βόσνιος γκαρντ και κατέληξε: “Θέλουμε να βγάλουμε όλη την ενέργειά μας στο παρκέ. Με άμυνα, πίεση και συγκέντρωση, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…