Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είχαμε ψυχικά αποθέματα”

“Είχαμε ψυχικά αποθέματα”

sfairopoulos2

sfairopoulos

Στα λάθη που πραγματοποίησαν οι παίκτες του λόγω πίεσης, αλλά και στα ψυχικά αποθέματα που βρήκαν για να επιστρέψουν στο ματς στην τελευταία περίοδο και τελικά να πάρουν τη νίκη στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά δήλωσε:
“Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί ξέραμε πως η Βαλένθια θα έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Είχα πει και πριν από το παιχνίδι πως η Βαλένθια έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πως αδικείται από την πορεία της. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη, η οποία ήρθε με όχι τόσο καλή εμφάνιση. Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση, πρόσθεσε: “Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Οταν παίζεις στην έδρα σου και ξέρεις πως πρέπει να πάρεις το αποτέλεσμα, αυτό σου δημιουργεί μία έξτρα πίεση. Αυτή η πίεση σε αναγκάζει να κάνεις λάθη. Κάναμε λάθη και θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Για εμένα μετράει πως οι παίκτες έδειξαν ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πήραμε τη νίκη. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα”.

Κλείνοντας, ο Έλληνας προπονητής συμπλήρωσε: “Είχαμε δουλέψει για ζώνη. Είχαμε ένα εκνευρισμό στην αρχή της τρίτης περιόδου. Ήταν πολύ σημαντικό το διάστημα ανάμεσα στην τρίτη και στην τέταρτη περίοδο. Το καλύτερο δεκάλεπτό μας αμυντικά ήταν το τέταρτο και αυτό σημαίνει πολλά”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…