Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Δύσκολη η συνέχεια”

“Δύσκολη η συνέχεια”

vetoulas

vetoulas

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας μετά τη νίκη επί των Τρικάλων με 83-70. Μαζί του στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο γκάρντ του συλλόγου Γιάννης Μολφέτας.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Νίκος Βετούλας: “Θεωρώ ότι τα ριμπάουντ και τα λάθη ήταν πολύ σημαντικά συν το γεγονός ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο. Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι πρώτη σε ασίστ. Έχει 18 μ.ο. σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας ήταν να κόψουμε αυτές τις ασίστ. Το καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο με τον αντίπαλο να έχεις τρεις.

Στο δεύτερο ο στόχος ήταν να σταματήσουμε τα τρίποντα γιατί πιστεύαμε ότι με τέτοια σουτ θα έμπαινε ξανά ο αντίπαλος με ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Θεωρούμε ότι ήταν πολύ σημαντικό πως βγάλαμε από τον τρόπο του παιχνιδιού τον Μπόουι, έναν παίκτη που τρέχει το παιχνίδι της ομάδας του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και ιδιαίτερα στους τραυματίες που επέστρεψαν, ο Γάιος Σκορδίλης μας βοήθησε πολύ στα ριμπάουντ όπως είπε και ο κόουτς Φλεβαράκης. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ελπίζοντας να είμαστε υγιείς όλη την εβδομάδα και να κάνουμε προπόνηση. Συγχαρητήρια στον κόουτς και τα Τρίκαλα.

Είναι μια ομάδα που μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα, όπως μας δημιούργησε εμάς μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Κέρδος για μας η παρουσία του Μολφέτα που παρά την άτυχη στιγμή στο ΟΑΚΑ έπαιξε πολύ καλά και τον κερδίσαμε. Επίσης βοήθησαν πολύ και οι τραυματίες και φάνηκε πόσο μας έλειψαν ειδικά ο Σκορδίλης στα ριμπάουντ.”

Γιάννης Μολφέτας: “Ήταν μια σημαντική νίκη στην έδρα μας. Θεωρώ πως στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν πολύ θετικοί σε άμυνα και επίθεση. Αντιθέτως στα υπόλοιπα 15 μας έπαιξαν ζώνη και χάσαμε το ρυθμό μας. Με αποτέλεσμα την μείωση του σκορ. Στο τέλος όμως μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και ιδιαίτερα στο Μάριο Μπατή και το Γάιο Σκορδίλη που επέστρεψαν από τραυματισμούς και ήταν πολύ θετικοί. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Τρίκαλα και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά μας. Εύχομαι αυτό το παιχνίδι να μας δώσει φτερά για τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα, ώστε να παίξουμε σωστά και να διεκδικήσουμε τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…