Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη”

“Δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη”

sakota1

sakota

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, τόνισε ότι παρ’ ότι η ΑΕΚ δεν παίζει όπως ακριβώς θέλει ακόμα, πήρε μία μεγάλη νίκη. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι περιμένει τον καινούριο ψηλό της ομάδας, χωρίς να αλλάζει κάτι όμως στον κορμό του ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα:
“Σίγουρα, συμφωνώ ότι ήταν μεγάλη νίκη σήμερα για την συνέχεια για να μην σκεφτόμαστε μόνο το πού βρισκόμαστε στην βαθμολογία, αλλά να έχουμε και κάποιες άλλες φιλοδοξίες. Εννοείται ότι η Κηφισιά ήταν μεγάλος αντίπαλος για εμάς αυτή την στιγμή. Ακόμη δεν παίζουμε όπως θα ήθελα. Για αυτό η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη.

Μας βγήκε η άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και μας έδωσε ανάσα για το δεύτερο. Στο τέλος σημασία είχε να μην χάσουμε την μπάλα, όπως κάναμε σε άλλα παιχνίδια, και πιστεύω ότι ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς και δίκαια νικήσαμε. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τα αποτελέσματά της”.

Για το αν αλλάζουν τα πλάνα του: “Πιστεύω ότι θα υπάρξει ενίσχυση στον ψηλό. Έχουμε κάποιες βοήθειες, αλλά ο κορμός παραμένει ίδιος και θα έχουν βοήθεια οι παίκτες. Ξέρουμε πού θέλουμε βοήθειες, είναι εύκολο να το καταλάβεις. Δεν πιέζομαι και δεν βιάζομαι. Πιστεύω ότι έγιναν βιαστικές κινήσεις και δεν βγήκαν πριν”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Ζήσης Σαρικόπουλος, με τον σέντερ της Ένωσης να τονίζει:
“Το θετικό ήταν η διάρκεια στην απόδοσή μας, σε επίθεση και άμυνα, είτε ήμασταν εμείς μπροστά είτε η Κηφισιά. Είχαμε υπομονή, εκεί κρίθηκε το παιχνίδι παρότι κάναμε αρκετά λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ στο τέλος. Αυτή η νίκη να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…