Κεντρική Διεθνή Δολοφονήθηκε Σέρβος οπαδός

Δολοφονήθηκε Σέρβος οπαδός

servos opados nekros epeisodia poli

servos opados-nekros-epeisodia-poli

Η αναμέτρηση μεταξύ Γαλατασαράι και Ερυθρού Αστέρα ήταν συγκλονιστική αλλά τα όσα θλιβερά συνέβησαν εκτός παρκέ την “σημάδεψαν”.

Ένας 25χρονος Σέρβος, οπαδός των “ερυθρολεύκων” που πήγε στην Τουρκία για να στηρίξει την ομάδα του, βρήκε τραγικό θάνατο καθώς μαχαιρώθηκε από Τούρκο οπαδό σε σύρραξη που έλαβε χώρα έξω από το “Αμπντί Ιπεκτσί“. Ενόσω οι Σέρβοι οπαδοί περίμεναν να μπουν στο γήπεδο, δέχθηκαν επίθεση από αντίπαλους οπαδούς και τότε συνέβη το κακό. Ο Μάρκο Ίβκοβιτς, όπως ήταν το όνομά του,οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου ξεψύχησε ύστερα από λίγες ώρες.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι, κατηγορούν τους Σέρβους για ζημιές που προκάλεσαν στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, καταστρέφοντας βιτρίνες μαγαζιών και αυτοκίνητα. Ο Πρόξενος της Σερβίας έκανε λόγο για μια γενικότερη έχθρα απέναντι στη χώρα του που βάλλεται από παντού τον τελευταίο καιρό ενώ έριξε το “μπαλάκι” των ευθυνών στην τουρκική αστυνομία μιλώντας για ελλιπή αστυνόμευση.

galata-erithros-epeisodia

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Κόβιτς, προέβη σε δήλωση κατηγορώντας τους Τούρκους για το περιστατικό ενώ επιτέθηκε και στον Άταμαν για τον χαρακτηρισμό “τρομοκράτες” που απέδωσε στους Σέρβους οπαδούς:

“Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του παιδιού. Τα παιχνίδια δεν γίνονται για να σκοτώνονται άνθρωποι. Αυτή η οργάνωση του αγώνα ήταν ντροπή και η συμπεριφορά της αστυνομίας επαίσχυντη. Ήξεραν τον κίνδυνο αλλά έριξαν δακρυγόνα στους οπαδούς μας οι οποίοι στη συνέχεια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από χούλιγκαν. Πρώτα τους είπαν ότι τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί, ενώ το γήπεδο είχε κενές θέσεις. Υπάρχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Εμείς στο πρώτο ματς ήμασταν καλοί οικοδεσπότες. Και τώρα μας κατηγορούν και από πάνω. Οι δηλώσεις του Τούρκου προπονητή ήταν αηδιαστικές. Θα πρέπει να ντρέπεται”.

galata-erithros-epeisodia1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…