Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Διάβασμα” του παιχνιδιού”

“Διάβασμα” του παιχνιδιού”

sakota1

sakota

Η ΑΕΚ θέλει να επιτύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά την επικράτηση ενάντια στον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά θα έχει δύσκολο έργο στο Ζηρίνειο. Ο Ντράγκαν Σάκοτα υπογράμμισε τη σημασία του σωστού “διαβάσματος” του παιχνιδιού από τους παίκτες του απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που διαθέτει “ένα από τα πιο έξυπνα σέντερ” όπως τόνισε, “φωτογραφίζοντας” τον Δημήτρη Μαυροειδή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την σημασία του αγώνα με τη Κηφισιά για την ΑΕΚ: “Κάθε αγώνας για μας είναι μία καινούρια ευκαιρία για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Όμως αυτή τη στιγμή παίζουμε με την ομάδα που είναι τρίτη στο Πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα πολύ καλά στημένη, που έχει έμπειρους παίκτες και δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι”.

Για το “κλειδί” της αναμέτρησης: “Η Κηφισιά έχει πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή επειδή παίζει για δεύτερη σερί χρονιά στην Α1. Για μένα το “κλειδί” είναι κατά πόσο εμείς, που είμαστε νέα ομάδα, μπορούμε να “δέσουμε” και να “διαβάσουμε” καλά τον αντίπαλο, ο οποίος είναι έμπειρος, παίζει σε υψηλό επίπεδο και έδειξε τα όρια του στο ματς με τον Ολυμπιακό“.

Για τα δυνατά σημεία της Κηφισιάς: “Είναι μία ομάδα που έχει υπομονή και «τιμωρεί» τον αντίπαλο με πολύ καλά ποσοστά στα σουτ απ’ έξω. Παράλληλα, διαθέτει στο ρόστερ της και ένα από τα πιο έξυπνα σέντερ που έχουμε στην Ελλάδα”.

Για το πού θα στηριχθεί η ΑΕΚ: “Ελπίζουμε πως θα είμαστε βελτιωμένοι στην άμυνα, θα “διαβάζουμε” καλά τον αντίπαλο και θα έχουμε πιο σωστές επιθετικές επιλογές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι”.

Από πλευράς παικτών, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, συμπλήρωσε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας δυνατός αγώνας. Ξεκινήσαμε προετοιμασία γι’ αυτό το ματς και εύχομαι να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι σε κάθε αγώνα και θα παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα.

Η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες οι οποίοι παίζουν πολλά χρόνια στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι δυνατή τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι. Εμείς είμαστε μία νέα ομάδα, αλλά σίγουρα θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση σε αυτό τον αγώνα, να δείξουμε διάθεση στην άμυνα και παράλληλα να επιβάλλουμε το ρυθμό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…