Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν θα είναι φιλικό παιχνίδι”

“Δεν θα είναι φιλικό παιχνίδι”

spanoulis aek osfp

spanoulis-aek-osfp

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (20:00, Νovasports2) στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, με τον Βασίλη Σπανούλη να τονίζει σε σερβικά μέσα πως, παρά τις άριστες σχέσεις των δύο ομάδων, το παιχνίδι δεν θα είναι φιλικό.

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα και πραγματικά ανυπομονούμε γι’ αυτό. Όμως ξέρουμε καλά πώς να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Πρέπει απλώς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ωραία λόγω της σχέσης των δύο ομάδων, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι φιλικό ματς. Άλλωστε μιλάμε για ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Αν δεν παίζαμε για τη νίκη, δεν θα παίζαμε μπάσκετ”, τόνισε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

“Από την ομάδα μου περιμένω να παρουσιάσουμε βελτίωση και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αμυντικά και επιθετικά. Με τον νέο μας προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο αφομοιώνοντας τη φιλοσοφία του. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ επικίνδυνος στην έδρα του. Παίζει με πολλή ενέργεια, που την παίρνει από τους φιλάθλους του. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …