Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν αντέξαμε την πίεση”

“Δεν αντέξαμε την πίεση”

banchi sef

banchi-sef

Ο Λούκα Μπάνκι παραδέχτηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό πως η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια να αντέξει στηνπίεση του “τριφυλλιού”.

Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο υποστήριξε: “Είδαμε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Μία ακόμα μεγάλη νίκη στο γήπεδό του. Εμείς δεν είχαμε την ενέργεια να αντέξουμε στην πίεση του Παναθηναϊκού. Δεν καταφέραμε να κοντράρουμε την καλή του επίθεση και τη δυνατή άμυνα. Κάναμε comeback στη δεύτερη περίοδο, αλλά μετά ξέφυγαν ξανά και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Το 25% που σουτάραμε στα τρίποντα τα λέει όλα για εμάς.

Όταν παίζεις κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα που σούταρε καλά, δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις όπως θα έπρεπε. Είναι ώρα για εμάς να ανεβάσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Να παλεύουμε για 40 λεπτά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να το δείχνουμε και εκτός έδρας. Οι περισσότεροι πέρσι μετά το πρώτο παιχνίδι του Top 16 με τον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι δεν μπορούμε να πάμε καλά, αλλά τα καταφέραμε.

Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε την ομάδα, να αντέξει σε μία τόσο δύσκολη έδρα. Τα περισσότερα μέλη της ομάδας δεν τα κατάφεραν να προετοιμαστούν. Έπρεπε να κοντράρουμε καλύτερα, αλλά δεν το κάναμε. Το παιχνίδι τους ήταν απίστευτο. Δεν περιμέναμε να έχει ανάλογη εξέλιξη ο αγώνας, αλλά το φοβόμασταν.

Η ποιότητα του Διαμαντίδη φαίνεται όταν είναι μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…