Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γενέθλια με δώρα

Γενέθλια με δώρα

olimpiakos BC store

olimpiakos BC store

Το Olympiakos BC Store συμπληρώνει τρία χρόνια λειτουργίας και μέσω ανακοίνωσης του ενημέρωσε τους φίλους του Ολυμπιακού πως αύριο θα κόψει τούρτα παρέα με τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ θα μοιράσει και πλούσια δώρα.

Αναλυτικά:
“Το Official Olympiacos BC Store έχει γενέθλια και γιορτάζει με τους μοναδικούς του φίλους! Η επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός γιορτάζει τα τρία χρόνια λειτουργία της και στα γενέθλια που θα κάνει είστε καλεσμένοι όλοι εσείς.

Την Τετάρτη λοιπόν 12 Νοεμβρίου τρία χρόνια ακριβώς από τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store θα κόψουν στις 16:00 την τούρτα τους και θα σβήσουν τα κεράκια των γενεθλίων παρέα με τους Γιώργο Πρίντεζη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους αθλητές του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και να περάσουν όμορφες στιγμές με πολλές εκπλήξεις στο κατάστημά μας.

Η ιδιαιτερότητα είναι σημαντική για το Official Olympiacos BC Store που… κερνάει και… μοιράζει δώρα στους φίλους του θέλοντας να τους ευχαριστήσει ειλικρινώς για την τριετή στήριξη και εμπιστοσύνη. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη (13/11/2014) που είναι ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ για την Ευρωλίγκα, το Official Olympiacos BC Store προσφέρει 20% έκπτωση ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ του, τόσο στις αγορές από το κατάστημα όσο και από τις μπουτίκ που βρίσκονται στο ΣΕΦ.

Νομίζατε ότι θα μείνουμε εκεί; Όχι βέβαια… Από τον αγώνα της Παρασκευής με τη Γαλατάσαραϊ θα ξεκινήσει ο μεγάλος διαγωνισμός μας και ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι 30 Νοεμβρίου όπου θα κληρωθούν οι τυχερές αποδείξεις των φίλων που θα κάνουν τις αγορές τους, με μεγάλο δώρο, ΠΕΝΤΕ (5) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Είπαμε, γιορτάζουμε και μοιράζουμε δώρα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…