Κεντρική NBA “Γαλανόλευκο” το Μπρούκλιν (vid)
NBA

“Γαλανόλευκο” το Μπρούκλιν (vid)

elliniki vradia antetokounmpo

elliniki vradia-antetokounmpo

Οι ομογενείς επεφύλασσαν μια μοναδική βραδιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πλαίσια της αναμέτρησης των Μπακς με τους Νετς, στο Μπρούκλιν, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα newgreektv.com.

Αναλόγως συγκλονιστική με την αναμέτρηση (που κρίθηκε στις τρεις παρατάσεις) ήταν και η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που εδρεύει στη συνοικία της Νέας Υόρκης. Τα παιδιά της ενορίας προσέφεραν ένα εκπληκτικό θέαμα καθώς χόρεψαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και “μάγεψαν” το κοινό του Μπάρκλεϊς Σέντερ.

elliniki vradia-antetokounmpo3

Ακολούθησε η εξαιρετική ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ, από την Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστριας, Ανέτ Αρτάνι, η οποία γνώρισε την αποθέωση.

Στο ημίχρονο τα κορίτσια της ενορίας έπαιξαν έναν αγώνα μπάσκετ ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης (που διήρκεσε εν τέλει τρεις ώρες) είχε προγραμματιστεί ένα ματς για τους μεγάλους. Τότε ήταν που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τους Έλληνες ομογενείς του Μπρούκλιν.

Παρά το γεγονός πως η ώρα ήταν περασμένη, ο 20χρονος διεθνής δεν παρέλειψε να χαιρετήσει άπαντες και να τους ευχαριστήσει για τη μοναδική εκδήλωση ενώ έβγαλε φωτογραφίες και μοίρασε αυτόγραφα.

elliniki vradia-antetokounmpo1

Μιλώντας στην ιστοσελίδα, τόνισε πως: “Ήμουν έτοιμος να φύγω, όμως είδα τα παιδιά εδώ και συνειδητοποίησα ότι ήταν Έλληνες και ήθελα να τους χαιρετήσω. Είναι εκπληκτικό αυτό που έγινε σήμερα” ενώ απέστειλε και μήνυμα στην Ελλάδα “θα πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλύτερα”.

Υπολογίζεται μόνο οι Έλληνες της ενορίας ήταν 500, αριθμός που αυξάνεται πολύ αν προστεθούν και όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο ως θεατές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…