Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Απόλυτα συγκεντρωμένοι”

“Απόλυτα συγκεντρωμένοι”

vovoras pedoulakis

vovoras-pedoulakis

Η Ούνικς Καζάν δοκιμάζεται αύριο (6/11, 19:45)  στη Λιθουανία με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη επιθυμεί να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ζευγαρώσει τις νίκες της στη φετινή διοργάνωση και να μπει ξανά δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης.

“Παίζουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα, που παίζει σκληρή και δυνατή άμυνα και προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού. Θα πρέπει να παίξουμε με πολλή ενέργεια, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και φυσικά, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά”, δήλωσε ο Πεδουλάκης, ενώ από πλευράς παικτών ο Ντμίτρι Σοκόλοφ πρόσθεσε:

“Η Ζαλγκίρις συνήθως παίζει καλά στην έδρα της. Είναι γνωστό πως η υποστήριξη των οπαδών τους εκεί, είναι μεγάλη. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Το ρόστερ των αντιπάλων μας είναι αρκετά δυνατό. Υπάρχουν πολλοί νέοι και πολλά υποσχόμενοι παίκτες, οι οποίοι παίζουν με πολλή ενέργεια. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι. Έχω παίξει πολλές φορές κόντρα στη Ζαλγκίρις, ως παίκτης της Ούνικς και της ΤΣΣΚΑ, και ο συγκεκριμένος αντίπαλος πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό στο παιχνίδι, παίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό και δείχνει τον σκληρό αθλητικό χαρακτήρα του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…