Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Απαιτείται συγκέντρωση”

“Απαιτείται συγκέντρωση”

soulis markopoulos

soulis-markopoulos

Καθαρό μυαλό καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Καρσίγιακα χρειάζεται να έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος εκθείασε την προσεχή αντίπαλο του “Δικέφαλου του Βορρά”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μέσα στις δύο καλύτερες του ομίλου. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και παίζει σκληρή άμυνα. Προσπαθεί να αλλάξει, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, τον τρόπο που παίζει στην άμυνα και να μπερδέψει τον αντίπαλο, ενώ στην επίθεση έχει συνεχή κίνηση. Εχει τρεις διαφορετικούς άξονες (Ντίξον, Παλάσιος, Ντίμπλερ) στο παιχνίδι της και πρέπει να είσαι έτοιμος και έξυπνος για να τους αντιμετωπίσεις”.

Για το αν η αναβολή του ματς με τον Παναθηναϊκό έκανε καλό ή κακό, σχολίασε: “ Θα δείξει, κανείς δεν μπορεί να πει. Εμείς συνεχίσαμε με προπόνηση, αλλά σίγουρα η προπόνηση δεν είναι το ίδιο με έναν αγώνα”.

Για το πρόσωπο που πρέπει να παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ: “Εμείς θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση με καθαρό μυαλό. Αύριο θέλουμε ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο”.

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό. Η ομάδα μας θα είναι πιο συγκεντρωμένη, ξέρουν αυτοί εμάς, εμείς ξέρουμε αυτούς, κι έτσι θα είναι διαφορετικό».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του απέναντι στην Πινάρ Καρσίγιακα: “Είναι πάρα πολλά, το θέμα ξεκινάει από την δυνατή τους άμυνα. Κατεβάζουν τις αντίπαλες ομάδες σε χαμηλό σκορ και στην επίθεση κάνουν ζημιές”.

Για την κατάσταση του Βαγγέλη Μαργαρίτη: “Δεν πιστεύω ότι είναι απόλυτα έτοιμος, πιστεύουμε αύριο να είναι καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…