Κεντρική Ασίστ Basketbase Έχει ποιότητα

Έχει ποιότητα

rubio gijiermo koroivos

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

petridis-giorgosΟ Γκιγιέρμο Ρούμπιο δικαιώνει πλήρως τους ανθρώπους του Κοροίβου για την επιλογή του -άλλωστε μόνο τυχαίος παίκτης δεν είναι-, καθώς είναι σταθερά μέσα στους κορυφαίους παίκτες κάθε αγωνιστικής. Χθες ο Ισπανός, μεταξύ άλλων, δημιούργησε τη νέα καλύτερη επίδοση τού πρωταθλήματος σε εύστοχες βολές, με τις 11 που είχε (από 10 είχαν ο Μαυροειδής στο ματς Πανελευσινιακός – Νέα Κηφισιά και ο Σπανούλης στο παιχνίδι ΑΕΚ – Ολυμπιακός), αλλά και σε εκτελεσμένες βολές με 14, αφού 13 είχε επίσης χθες ο Μαυροειδής στο ματς της Κηφισιάς με την ΑΕΚ.

Ο πολύπειρος Ισπανός “κατέβασε” 13 ριμπάουντ, ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή επίδοση. Τόσα είχαν ακόμη ο Σλαφτσάκης (1η), ο Κάντζι (2η), ο Κακιούζης (4η), ο Φαγιέ (5η και 6η), ο Μαυροειδής (6η), ο Βεζένκοφ (6η) και ο Μιλόσεβιτς (6η).

Κατά τα άλλα, ο Ντάριους Γκάρετ ξεπέρασε χθες τους 200 πόντους και τα 100 αμυντικά ριμπάουντ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ τα 11 ριμπάουντ που είχε συνολικά αποτελούν ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς φέτος είχε από οκτώ στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ, Άρη και 10 πέρυσι -ως παίκτης της Νέας Κηφισιάς– στον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα (97-85).

Ο Σάσα Βασίλιεβιτς συνεχίζει να ανεβαίνει στη λίστα των ξένων παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στην Α1, αφού έφτασε τα 129πιάνοντας” στην 31η θέση τον Μάικ Ναχάρ (Άρης, Ηρακλής, Δάφνη, Πανελλήνιος) και τον Ινάγκι Ντε Μιγκέλ (Ολυμπιακός).

Ο Νίκος Αγγελόπουλος έφτασε στη 42η θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στα χρόνια του ΕΣΑΚΕ τον Γιώργο Αποστολίδη (έχουν από 373).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…