Έγινε… λατρεία

alcatel pop3

alcatel-pop3

Οργανωθήκαμε! Μετά τον πρώτο (πειραματικό) διαγωνισμό, ο οποίος ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας κι αφού δύο τυχερές παρέλαβαν ήδη τα pixi 7 tablet, προσφορά της ALCATEL ONETOUCH, συνεχίζουμε κάθε εβδομάδα να αναδεικνύουμε τον HERO της αγωνιστικής.

Η περασμένη ψηφοφορία, η δική σας ψηφοφορία, ανέδειξε κορυφαίο τον Βασίλη Σπανούλη. Ακολούθησαν 2os ο Δημήτρης Διαμαντιδης, 3ος ο Άγγελος Τσάμης, 4ος ο Μιχάλης Κακιούζης και 5ος ο Ρόλαντ Σάφτενααρ. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν (άλλωστε, μπορείτε να το δείτε από τη σελίδα μας στο facebook) 951 φίλοι, οι οποίοι μπαίνουν ΟΛΟΙ στην κλήρωση, που θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Κάθε εβδομάδα θα αναδεικνύετε τον HERO της αγωνιστικής και στο τέλος του μήνα, μέσα από κλήρωση θα αναδειχθούν οι δύο τυχεροί που θα κερδίσουν (κρατηθείτε) ένα κινητό τηλέφωνο POP S3 και ένα tablet PIXI 8, προσφορά της ALCATEL ONETOUCH.

Αυτή την εβδομάδα ψηφίζετε μεταξύ των: Στέφεν Αντεκμπόγιε, Γιάννη Αθανασούλα, Τόρλιν Φιτζπάτρικ, Γκιγιέρμο Ρούμπιο και Τζούλιαν Βον. Δεν έχει την παραμικρή σημασία, όσον αφορά στην κλήρωση, αν ο παίκτης που θα ψηφίσετε αναδειχθεί HERO. ΟΛΟΙ παίρνουν μέρος στην κλήρωση. Θέλουμε, όμως, τη δική σας άποψη για τον HERO κάθε αγωνιστικής.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Κάντε like (αν δεν έχετε κάνει ήδη) στη σελίδα του eBasket.gr στο facebook και share τον διαγωνισμό. Αφήνετε από κάτω το σχόλιο – ψήφο σας κι είσαστε στο παιχνίδι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…