My name is James…

mike james rethimno

mike james-rethimno

Έχουμε και “HERO” και… ηρωίδες! Κι αν HERO της αγωνιστικής αναδείχθηκε μέσα από τη δική σας ψηφοφορία ο Μάικ Τζέιμς του Κολοσσού, τυχερές στην κλήρωση αναδείχθηκαν δύο κυρίες (με τις οποίες θα επικοινωνήσουμε άμεσα, προκειμένου για την παραλαβή των δώρων τους).

Ο διαγωνισμός (ο πρώτος, αφού θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλοι πέντε) μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα η σελίδα του eBasket.gr στο facebook δέχθηκε 1.273 συμμετοχές, ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός, κάτι για το οποίο θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, για πολλοστή φορά.

Μετά από κλήρωση νικήτριες αναδείχθηκαν οι Effie Mts και η Georgia Giannoulaki (σ.σ. καταγράφουμε τα ονόματα με τα οποία είναι αμφότερες στο facebook. Και δεν είναι τυχαίο ότι δύο γυναίκες κέρδισαν τα pixi 7 tablet της ALCATEL ONETOUCH, καθώς ήταν πάρα πολλοί οι εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μας.

pixi7-alcatel

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ALCATEL ONETOUCH, που μας έδωσε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε δύο υπέροχα τάμπλετ. Σύντομα θα βγει νέος διαγωνισμός, με άλλα δύο δώρα από την εταιρία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που συμμετείχατε στον διαγωνισμό μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…